Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Για να αποκαταστήσουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ, ΤΟ ΔΝΤ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ


30-06-2010

H ανασφάλεια, o φόβος και o τρόμος, αποτελούν την καθημερινότητα του ελληνικού λαού . Το αύριο θα είναι πολύ χειρότερο από το χθες. Η ώρα του Ελληνικού λαού έφθασε. Ήρθε η ώρα να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση. Ο κυρίαρχος Λαός, πρέπει να ανακτήσει την κυριαρχία που του υπέκλεψαν .

Καλούμε τους πολίτες της Αθήνας σε μια αναίμακτη επανάσταση μέσα από την κάλπη, για να ανατρέψουμε, με «εφ όπλου ψήφο», το καθεστώς της διεφθαρμένης και ξενόδουλης Ολιγαρχίας. Για να αποκαταστήσουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Ο Νόμος σ αυτή την πόλη, θα είναι η ψήφος του Αθηναίου πολίτη, για να έχουν μέλλον, η ΑΘΗΝΑ και οι ΑΘΗΝΑΙΟΙ

Οι δημοτικές εκλογές που έρχονται, θα είναι διπλό ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, για την άμεση ακύρωση του λαθρονόμου και την ανατροπή της συνθηκολόγησης με την παγκόσμια Τραπεζιτική Χούντα.

Το δημοψήφισμα, που μας αρνήθηκαν, για τον λαθρονόμο, με την ψήφιση του οποίου καταλύθηκε το Σύνταγμα ,θα γίνει υποχρεωτικά για αυτούς, τον Νοέμβριο, όπως και το δημοψήφισμα για την εφιαλτική συμφωνία με το ΔΝΤ, που θεσμοθετεί την ξένη κατοχή.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, καλεί τους πολίτες της Αθήνας, να γυρίσουν την πλάτη, στους σχεδιασμούς και τους ανταγωνισμούς των επιτελείων της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, να καταψηφίσουν τους υποψηφίους τους, και να καταδικάσουν τις πολιτικές όλων εκείνων, που επί χρόνια κλέβουν τη ψήφο του, και την εμπιστοσύνη του.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, καλεί όλες τις δημοκρατικές και αληθινά πατριωτικές δυνάμεις, όπως και κάθε έντιμο πολιτικό, σε συνεργασία για τη συγκρότηση ενός υπερκομματικού - αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου ΝΙΚΗΣ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για το Δήμο της Αθήνας , και δεσμεύεται να στηρίξει τη δημιουργία ανάλογων συνεργασιών, σε ολόκληρη τη χώρα , μέσα από τις οποίες θα προκύψουν ψηφοδέλτια πραγματικής αντίστασης και ανατροπής.

Να δώσουμε τα χέρια, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τους πολίτες, πέρα και πάνω από τις διχαστικές τακτικές της κομματοκρατίας και των ψεύτικων υποσχέσεων.

- Για την προστασία της ζωής των Αθηναίων. Για να γίνει η ΑΘΗΝΑ ασφαλής πόλη. Για να μπορούμε να περπατάμε ελεύθερα και χωρίς φόβο στους δρόμους της πόλης μας, που έχει καταληφθεί από τις συμμορίες των αλλοδαπών , τους ληστές, τους δουλέμπορους και τους πρεζέμπορους.

- Για να αποκατασταθεί η αξία της ακίνητης περιουσίας των ΑΘΗΝΑΙΩΝ, και να προστατευθεί από την απαξίωση , ώστε να μην αγοραστεί τζάμπα από τους κερδοσκόπους και τους «εθνικούς εργολάβους».

-Για να ακυρωθούν άμεσα όλες οι εγγραφές των λαθροψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους και να διαγραφούν από τα δημοτολόγια τα παιδιά τους.

- Για να εξοστρακίσουμε τα γκέτο και τα «πολυεθνικά παζάρια» της μαφίας, έξω από τα όρια της Αθήνας, στην Εκάλη και το Καστρί, όπου κατοικούν οι προστάτες τους.

-Για να μην γίνει η Αθήνα ισλαμική πόλη, και να μην χτιστεί ποτέ ΤΖΑΜΙ στον Βοτανικό, ούτε και πουθενά αλλού στην Αθήνα.

- Για να ακυρώσουμε τον εθνοκτόνο Καλλικράτη και να αποτρέψουμε τις πολιτικές της εθνικής και γεωπολιτικής αποδόμησης της χώρας.

- Για να σταματήσει οριστικά η τρομοκρατία των κουκουλοφόρων - μολοτοφόρων μέσα στα όρια του Δήμου της Αθήνας, και να πάψει η ασυλία που τους παρέχεται. Η νέα δημοτική αρχή με την ένοπλη δημοτική αστυνομία , θα αναλάβει τον έλεγχο και τη φρούρηση των Πανεπιστημιακών κτιρίων του κέντρου. Για να μην επιστρέψει ποτέ ξανά ο Δεκέμβρης του 2008.Για να μην καεί , ποτέ ξανά, ούτε ένα αυτοκίνητο, ούτε ένα μαγαζί.

-Για να ιδρύσουμε μαζί με τους πολίτες την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, που θα εγγυηθεί τη ρευστότητα της αγοράς, και την ανάπτυξη.

-Για να κηρύξουμε την φορολογική και νομισματική αυτονομία της ΑΘΗΝΑΣ, από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τις Βρυξέλλες, για να εγγυηθούμε το μέλλον της πόλης και των κατοίκων της, και να πάρουμε στα χέρια μας, το δικό μας αύριο.

Η τρίτη ελληνική δημοκρατία ξεκίνησε το 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου, που έμεινε ατιμώρητη, και κλείνει τον κύκλο της με μια νέα εσχάτη προδοσία που οδήγησε στη συμφωνία υποταγής στο ΔΝΤ.

Η ώρα για την απελευθέρωση από τα δεσμά που μας επέβαλαν έφτασε.

-Απελευθερώνουμε την Αθήνα από τους λαθρομετανάστες εισβολείς, τις συμμορίες του εγκλήματος και από την κατοχή του ΔΝΤ.

-Ανατρέπουμε το διεφθαρμένο καθεστώς της μεταπολίτευσης που έκλεισε τον κύκλο του με τον χειρότερο τρόπο. Τους έμειναν ακόμα 130 ημέρες περίπου. Να μη τους χαρίσουμε , ούτε μια παραπάνω

-ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Το ραντεβού με την ιστορία και το πεπρωμένο μας έφθασε και θα είμαστε εκεί. ΟΛΟΙ!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

25 Ιουλίου 1947 . Συμμοριτοπόλεμος. Η επτάωρη μάχη των Γρεβενών. Μεγάλη ήττα των Κομμουνιστοσυμμοριτών.

Στις 3.30 το πρωί, της 25ης Ιουλίου 1947, 11 τάγματα Κομμουνιστοσυμμοριτών υπό τους Γιαννούλη και Γιώργη Ερυθριάδη, (3500 αντάρτ...