Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

Διακήρυξη για το Παλλαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο και τη Νέα Εθνική Αντίσταση

Η τρίτη ελληνική δημοκρατία ξεκίνησε το 1974 με την εσχάτη προδοσία της Κύπρου, που οργάνωσαν οι ΗΠΑ και εξετέλεσαν σε δύο φάσεις, η αμερικανόδουλη Χούντα και η «Εθνική κυβέρνηση» ,Καραμανλή-Μαύρου, και κλείνει τον κύκλο της, 36 χρόνια μετά, με τη νέα εσχάτη προδοσία, της συνθηκολόγησης των δωσίλογων, με την Διεθνή Χούντα των περιούσιων Τραπεζιτών και το ΔΝΤ.

Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση , χτυπάει και πάλι την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό πισώπλατα , και δολοφονικά, με σκοπό την υποδούλωση και τον εξανδραποδισμό μας, καθώς εποικίζει καθημερινά τον τόπο μας.

Η ρίζα της συμφοράς για τον λαό και το Έθνος, βρίσκεται στην εξάρτηση της Πατρίδας μας, από τα ιμπεριαλιστικά Κέντρα και τους περιούσιους Τραπεζίτες.
Δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση. Η χούντα των διεθνών Τραπεζιτών ορίζει τα ελληνικά πράγματα, με μικρά διαλλείματα χρησιμοποιώντας ελληνοποιημένους, και Έλληνες πράκτορες διεθνών οργανώσεων, που χρησιμοποιούν την εξουσία τους σε βάρος του ελληνικού λαού.

Στα 180 χρόνια της Ελληνικής Δημοκρατίας, συνεχίζεται με μικρά διαλείμματα το καθεστώς της Ολιγαρχικής Κομματοκρατίας, της Φαυλοκρατίας και της Κλεπτοκρατίας. Η «πολιτική» διαπάλη της Ολιγαρχίας, αφορά στην διαρπαγή και τον διαμοιρασμό των κρατικών πόρων, ως αμοιβή της για την υποτέλεια .

«Η επαναστατική κυβέρνηση» των αγγλόδουλων από τα «δάνεια της Αγγλίας», για τα οποία το επιτόκιο ήταν 59%, έβαλε στο δημόσιο ταμειο, μόλις τα 2/12.
Τα υπόλοιπα πήγαν αλλού. Κανένας, ωστόσο δεν τιμωρήθηκε. Το 1951 , ο Αμερικανός πρεσβευτής Πιουριφόι, δήλωσε ότι τα χρήματα του σχεδίου Μάρσαλ τα «έφαγαν» οι 100 οικογένειες που κυβερνούν την Ελλάδα. Κανένας, βέβαια, από τη μετεμφυλιακή άρχουσα τάξη δεν τιμωρήθηκε. Οι ίδιοι έφαγαν και τα δισεκατομμύρια ευρώ, που μπήκαν στα ταμεία του κράτους μετά την ένταξη στην ΕΟΚ , ενώ το δημόσιο χρέος αυξήθηκε από το 1997, κατά 280%.

Το φαυλοκρατικό καθεστώς της Μεταπολίτευσης, μη μπορώντας να διατηρήσει τον θεμελιώδη φαυλοκρατικό «εθνικό διχασμό», επέλεξε την μαζικοποίηση της φαυλοκρατίας με τη δημιουργία ενός υπερμεγέθους παρασιτικού και πολυδαίδαλου κυκλώματος διαφθοράς, του οποίου τα πλοκάμια φτάνουν μέχρι τον τελευταίο Δήμο της χώρας. Φρόντισαν , να δημιουργήσουν συνενόχους. Διόρισαν χιλιάδες κομματόσκυλα στο δημόσιο από τα παράθυρα της αναξιοκρατίας. Ανέχθηκαν κομπίνες, λαμογιές και μικροκλοπές από αγρότες, γιατρούς, εκπαιδευτικούς, δικαστικούς και άλλους δημόσιους λειτουργούς. Έκαναν τα στραβά μάτια στη συναλλαγή και τη διαφθορά σε εφορίες, σε τελωνεία, σε πολεοδομίες, και στην ανέγερση εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων αυθαιρέτων κτισμάτων . Εξάπλωσαν και διέδωσαν έτσι το πνεύμα της διαπλοκής και της διαφθοράς στα μικρομεσαία και στα κατώτερα στρώματα. Γενικευόμενο όμως το φαυλοκρατικό σύστημα, καθίσταται μη βιώσιμο. Και αυτό ζούμε σήμερα.
Αυτοί που ιδιοποιήθηκαν το μόχθο των Ελλήνων ρίχνουν τη ζημιά στον Λαό. Όπως οι τραπεζίτες μετέφεραν τη δική τους ζημιά στους κρατικούς προυπολογισμούς.

Η ανασφάλεια, ο φόβος και ο τρόμος, είναι πια η καθημερινότητα του ελληνικού λαού. Το αύριο φαντάζει πολύ χειρότερο από το χθες, για τα 2/3 των Ελλήνων.
Τα πολιτικά και εργασιακά δικαιώματα στραγγαλίζονται, τα εισοδήματα των εργαζομένων εξανεμίζονται, οι συντάξεις θα δίνονται μετά θάνατον, τα μαγαζιά κλείνουν, η ανεργία και η φτώχεια εκτοξεύονται στα ύψη.

Η εξάρτηση, και η ξένη κατοχή είναι επομένως ,το κυρίαρχο πρόβλημα μας. Και η Εθνική Ανεξαρτησία, με την ανάδειξη μιας νέας Εθνικής Ηγεσίας , μεγάλης ευθύνης και ικανοτήτων, η λύση.

Μπροστά στο σημερινό αδιέξοδο που μας οδήγησαν, δεν υπάρχουν «αριστερές» ή «δεξιές» λύσεις .

Στην εποχή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης των περιούσιων Επενδυτών, οι Έλληνες, δεν χωριζόμαστε σε «αριστερούς» και «δεξιούς», ούτε σε Βενιζελικούς και Βασιλόφρονες, όπως θέλουν οι «προσκυνημένοι», που βολεύονται με τον κατευθυνόμενο κοινωνικό μας διχασμό, και την συλλογική μας δυστυχία, ώστε να συνεχίζουν την διαρκή και πολύπλευρη εθνική υπονόμευση. Σήμερα ,όλοι οι Έλληνες παλεύουμε για τη λευτεριά, την τιμή, και την εθνική μας ανεξαρτησία. Δεν μας χωρίζει το παρελθόν. Μας ενώνει το κοινό μας μέλλον και η αγάπη μας για την πατρίδα. Η Ελλάδα που μας ενώνει, ανήκει σε όλους τους Έλληνες.

Σήμερα η διαχωριστική γραμμή περνάει ανάμεσα στους πατριώτες και τους απάτριδες προδότες ,ανάμεσα στους αεριτζήδες και την παραγωγική κοινωνία, ανάμεσα στους τίμιους και τους Κλέφτες, ανάμεσα στους υπερήφανους ανθρώπους με συλλογική εθνική συνείδηση και τους καταναλωτές πρόβατα, που κυριαρχούνται από τον εγωτισμό και τη λατρεία του παρόντος. Οι Ελληνες δεν είμαστε καταναλωτές- πρόβατα. Έχουμε εθνική ταυτότητα και όχι μόνο πιστωτική κάρτα. Λέμε όχι στην «ευρωπαϊκή ταυτότητα» και τον «Ευροπατριωτισμό».

Οι Έλληνες δεν ανήκουμε ούτε στην Ανατολή, ούτε στην Δύση. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Αυτά τα διχαστικά διλήμματα τα επέβαλε στον λαό, η Πέμπτη φάλαγγα της ξένης κατοχής για να υπονομεύσει τις παραγωγικές δυνάμεις από όλες τις πλευρές, από «αριστερά» και από «δεξιά», με σκοπό να είμαστε αδύναμοι, καχεκτικοί, για να υποταχθούμε εύκολα στα ξένα κέντρα και τα συμφέροντα τους.

Ήρθε η ώρα να περάσουμε από την παθητική αναμονή στην ενεργό λαϊκή παρουσία για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της χώρας μας. Η πάλη θα είναι πολύ δύσκολη και πολύ σκληρή. Μα ένα έθνος που θέλει να ζήσει πρέπει να παλεύει, αψηφώντας τους κινδύνους και τις θυσίες.

Για να αντισταθούμε στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας που θέλουν να μας επιβάλουν είναι απαραίτητη η Εθνική Λαϊκή Ενότητα γύρω από ένα αντι-Ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης, της ιδέας του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας , ώστε να προστατέψουμε το έθνος, και για να ανοίξουμε το δρόμο που οδηγεί στην αδέσμευτη λαϊκή κυριαρχία και τη δημοκρατία. Για να υπερασπίσουμε την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, πρέπει να σταματήσουμε τη λαθρομετανάστευση. Την εισβολή εκατομμυρίων μουσουλμάνων που σκοπό έχουν να μεταβάλουν τον εθνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα της Ελλάδας. Για να μας μετατρέψουν σε «λαό Μπένετον».

Οικοδομούμε μιας κοινωνική και ταξική συμμαχία εργατών-αγροτών-υπαλλήλων-μικρομεσαίων και εθνικού παραγωγικού κεφαλαίου, ενάντια στην Διεθνή των Αγορών και των Επενδυτών. Μια συμμαχία εναντίον της παγκόσμιας Διακυβέρνησης της Χούντας των τραπεζιτών, ενάντια στους αεριτζήδες, τους κερδοσκόπους, και το μεταπρατικό κεφάλαιο. Ένα ενιαίο μετώπιο για την πλήρη ανατροπή του πολιτικού συστήματος της Κλεπτοκρατίας της Φαυλοκρατίαςκαι της Καρτελοκρατιας της Ολιγαρχικής ψωρο-Ελιτ , που καταδίκασε τον τόπο μας στη μιζέρια, και το λαό μας στη δυστυχία και την απόγνωση. Ο σοσιαλ-νέο-φιλελεύθερος συρφετός των λυμεώνων , των Κλεπτών και των Εφιαλτών, ρήμαξε τη χώρα μας και τον λαό μας.

Μόνο με την ενεργό πολιτική παρουσία των πολιτών, απ' άκρου εις άκρο της Ελλάδας, θα εξασφαλιστούν τόσο η εθνική μας ανεξαρτησία όσο και η λαϊκή κυριαρχία.

Το κυρίαρχο εθνικό ζήτημα, ήταν και είναι αφενός η εξασφάλιση της ζωής , της περιουσίας και της ευημερίας του ελληνικού λαού και η διασφάλιση των δικαίων και του μέλλοντος του ελληνικού Έθνους. Χρειαζόμαστε, μια χώρα που θα είναι εθνικό κέντρο του απανταχού ελληνισμού. Χρειαζόμαστε, την αναγέννηση της εθνικής ιδέας και της ελληνοκεντρικής εκπαίδευσης

Χρειαζόμαστε μια νέα Εθνική Στρατηγική, για το πολιτικό πρόγραμμα του Ελληνικού Έθνους που θα οδηγήσει στην επίτευξη των Εθνικών μας Στόχων.
Η πιο επαναστατική ιδέα του 21ου αιώνα, είναι η μητέρα Πατρίδα . Η Πατρίδα, είναι το Οχυρό του Έθνους. Τα σύνορα προστατεύουν τη ζωή, την περιουσία μας και το μέλλον μας. Στον Παγκόσμιο Ανταγωνισμό θα νικήσουμε ενωμένοι σαν ΕΘΝΟΣ.

Ο αγώνας μας πρώτα και κύρια, είναι παλλαϊκός εθνικοαπελευθερωτικός , ενάντια στην Χούντα των Τραπεζιτών και στο Φασιστικό Τέρας της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης ,και ταυτόχρονα, παλεύουμε για την Δημοκρατία, την ισονομία και την κοινωνική δικαιοσύνη ,ενάντια στην Ολιγαρχική και νέο-οθωμανική ντόπια κλεπτοκρατική ψωρο-Ελίτ.

Καλούμε τον ελληνικό ΛΑΟ και το έθνος σύσσωμο, να αγωνιστούμε με την συγκρότηση ενός Παλλαϊκού Πατριωτικού Μετώπου, για να αποκρουσθούν οι σχεδιασμοί και οι μεθοδεύσεις των Κέντρων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, στο Κυπριακό, στο Αιγαίο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο.
Να οργανώσουμε ένα κίνημα για τον μεγάλο ελληνισμό. Να αγωνιστούμε για τα δικαιώματα των απανταχού Ελλήνων. Από την βόρειο 'Ήπειρο, τα Σκόπια , τον Πόντο και την Κωνσταντινούπολη, ως τον Καύκασο, τη Ρωσία, το Καζαχστάν, και το Πακιστάν.

Καλούμε τον ελληνικό ΛΑΟ και το έθνος σύσσωμο, να πάρει μέρος στο λαϊκό- πατριωτικό και αντί- Ολιγαρχικό κίνημα που θα ακυρώσει την συνθήκη της Λισσαβόνας, που θεσμοποιεί την Ευρώπη των τραπεζιτών, και θα εκδιώξει τις 100 οικογένειες που κυβερνούν τον τόπο μας.

Υποστηρίζουμε το εθνικό κράτος Αγωνιζόμαστε για την Εθνική Ανεξαρτησία, για τη Λαϊκή Κυριαρχία, και την Κοινωνική Απελευθέρωση. Για να επανέλθει η Εξουσία στον Ελληνικό Λαό και να ανατραπεί η Ολιγαρχική Ελίτ που τον δυναστεύει. Θέλουμε μια Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Δημοκρατική Ελλάδα. Αγωνιζόμαστε κατά της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και της Χούντα των Τραπεζιτών.

ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΝΩΡΙΣ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου