Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ


Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, εμφανίστηκε ως κίνημα του Ανωνύμου Έλληνος , τον Δεκέμβριο του 2009, με το μήνυμα, «δεν μας χωρίζει το παρελθόν , μας ενώνει το κοινό μας μέλλον και η αγάπη μας για την πατρίδα ». Στόχος μας ήταν η ενημέρωση του ελληνικού λαού, για τον Εθνοκτόνο λαθρονόμο, τον Ολιγαρχικό εκλογικό νόμο, και το σχέδιο διάλυσης και «Ομοσπονδοποίησης» της Χώρας μας με τον Καλλικράτη, και επιδίωξή μας να συσπειρώσουμε κάθε πατριώτη, πέρα από κομματικές δεσμεύσεις, στον αγώνα, για την διάσωση της πατρίδας, την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και την αποτροπή της εγκαθίδρυσης της δικτατορίας της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Η προσπάθειά μας, είχε σημαντικά αποτελέσματα . Χωρίς χρήματα, με μοναδικό πόρο τις συνεισφορές των φίλων της Επιτροπής , και με πλήρη αποκλεισμό από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, συμβάλαμε και στη δημιουργία ενός πλειοψηφικού ρεύματος απόρριψης του λαθρονόμου στη συνείδηση των πολιτών, και προωθήσαμε αποφασιστικά τα πρώτα βήματα σύγκλισης Δεξιών, Αριστερών Πασόκων, γύρω από κοινούς στόχους.

Μέσα στους πρώτους μήνες του 2010, ζήσαμε την μεθοδευμένη χρεοκοπία της χώρας, από την ίδια την κυβέρνηση της, σε συνεργασία με τον Σόρος και την Goldman Sachs, την πλήρη κατάργηση των μισθολογικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων των εργαζομένων, τη φτώχεια, τις αυτοκτονίες συμπολιτών μας για χρέη, τις δολοφονίες γερόντων από τους Παπανδρέλληνες, το κλείσιμο μαγαζιών και επιχειρήσεων, και ταυτόχρονα την παραχώρηση του εθνικού εναέριου χώρου στην Τουρκία, την δρομολόγηση της συνεκμετάλλευσης των πετρελαίων του Αιγαίου, με Αμερικάνους και Τούρκους, την ανακοίνωση της επιστροφής των δολοφόνων της ΣΝΟΦ και των φασιστοειδών Τσάμηδων, εν δόξη την τιμή στην Ελλάδα, τη δρομολόγηση του ξεπουλήματος της Μακεδονίας με την υιοθέτηση του όρου Βόρεια Μακεδονία , τον χαρακτηρισμό της συνθήκης της Λωζάνης ως ξεπερασμένης, και την επίσπευση του εκτουρκισμού της Κύπρου, τον εκτουρκισμό συνολικά της εξωτερικής μας πολιτικής.

Tα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά από το Δεκέμβριο.

Οι ψηφοφόροι τα μέλη και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έζησαν την προδοσία των ιδανικών και των ελπίδων τους, από μια ηγεσία παραδομένη που δε διστάζει να αναγνωρίσει επίσημα ότι εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία και καθ υπαγόρευση εντολές. Οι ψηφοφόροι τα μέλη και τα στελέχη του ΛΑΟΣ έζησαν την προδοσία Καρατζαφέρη. Την απόλυτη και απροσχημάτιστη ταύτισή του στο πατριδεμπόριο ακόμα και των ελπίδων των ίδιων του των οπαδών. Οι ψηφοφόροι τα μέλη και τα στελέχη της Αριστεράς έζησαν μια απόπειρα πρωτοφανούς χαλιναγώγησης του λαϊκού κινήματος, μια προσπάθεια αποτροπής του από πρωτοβουλίες ανατροπής, μια μεθοδευμένη προσπάθεια υποταγής του συνδικαλιστικού κινήματος στο πολιτικό σύστημα από τις εξαγορασμένες και συμβιβασμένες ηγεσίες του, εξαντλώντας τη δυναμική του σε αντιπαραθέσεις συνθημάτων ανίκανων να απειλήσουν και να ανατρέψουν την επίπλαστη κυριαρχία του . Οι ψηφοφόροι, τα μέλη και τα στελέχη της ΝΔ βίωσαν την άρνηση της νέας ηγεσίας της να κινητοποιήσει τα εκατομμύρια των οπαδών της, για να εμποδίσει και να αποτρέψει τα καταστρεπτικά και προδοτικά σχέδια της κλίκας Παπανδρέου, καθιστώντας την ουσιαστικά συνένοχη σ αυτή την πορεία καταστροφής.
Το πολιτικό σύστημα συνολικά άβουλο και άτολμο παραδίδεται, ενσωματώνεται, επιχειρεί να διασωθεί στραγγαλίζοντας ακόμα και τους στοιχειώδεις κανόνες λειτουργίας της Αστικής Δημοκρατίας.

Το Σύνταγμα ουσιαστικά έχει καταλυθεί.

Ο τόπος μπαίνει σε νέες απρόβλεπτες εθνικές περιπέτειες.
Η ανάγκη ύπαρξης μιας εναλλακτικής πολιτικής πρότασης, αποφασιστικότητας, θάρρους, ευθύνης και ανατροπής είναι δεδομένη περισσότερο παρά ποτέ.
Η ανάγκη για αποφασιστική οργάνωση της πάλης με στόχο την ανακοπή του εθνικού και πολιτικού κατήφορου, την ανάκτηση της εθνικής αξιοπρέπειας της χώρας, την αποφασιστική στροφή στις ασκούμενες πολιτικές και τη χάραξη μιας νέας πορείας που θα βάζει τον τόπο στο δρόμο της δυναμικής ανάπτυξης και θα κατοχυρώνει την εθνική ανεξαρτησία, τη λαϊκή κυριαρχία, την κοινωνική δικαιοσύνη και την αποκατάσταση της Συνταγματικής νομιμότητας, είναι πλέον επείγουσα εθνική ανάγκη.

Ήδη , έχουν ξεκινήσει πρωτοβουλίες για την «λαϊκή οργάνωση κατά της νέας οικονομικής και πολιτικής κατοχής», για τη συγκρότηση «Πατριωτικού Μετώπου», για την οργάνωση ενός νέου Πολιτικού Φορέα, ικανού να κερδίσει το νου και τις καρδιές των ανθρώπων και να διαμορφώσει ένα πλειοψηφικό ρεύμα ανατροπής στο σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας ανταποκρίνεται θετικά σε αυτά τα μηνύματα της κοινωνίας. Στόχος μας η αναζήτηση μιας δυναμικής συνθετικής έκφρασης προσαρμοσμένης με τις κυρίαρχες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.
Επιδίωξή μας, ένα πλειοψηφικό ρεύμα δράσης και ανατροπής, στη βάση ενός επεξεργασμένου προγράμματος αλλαγών που θα είναι ικανό να δρομολογήσει τη μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ που έχει ανάγκη ο τόπος. Αυτήν που θα δώσει ελπίδα και προοπτική στον Ελληνικό λαό.
Καλούμε, κάθε πολίτη, κάθε πατριώτη, κάθε Έλληνα, να πάρει μέρος σ αυτόν τον αγώνα αποφασιστικά, ασυμβίβαστα, ενωτικά, για την υπεράσπιση της πατρίδας, για την άμεση ακύρωση των σχεδίων της πολιτικής και εθνικής υποταγής, για να μπει ο τόπος σε μια νέα πορεία ανάπτυξης, για την ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του πολιτικού συστήματος της ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ που καταδίκασε τον τόπο μας στη μιζέρια, και το λαό μας στη δυστυχία και την απόγνωση.

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ.


ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

ΑΜΕΣΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

6 σχόλια:

 1. ΤΩΡΑ!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τωρα τελευταια μερικοι πατριώτες βρηκαν ότι ο Χατζάρας ανήκει στο Πασόκ. Δημοσιεύτηκαν κάποια στοιχεία και αφέθηκε να εννοηθει ότι είναι εγκάθετος, δλδ πρακτορας του Τζεφρυ! Απιστευτο; Εγω κατι τέτοιο καταλαβα, χωρις ναχω διαβασει παρα μερικά σχόλια σε μία ιστοσελίδα.
  Λυπηθηκα πολύ για αυτα τα σχόλια και ερωτώ. Μηπως καποιοι θέλουν να ηγηθούν της Επιτροπής Εθνικης Σωτηρίας, παραμερίζοντας ενα ιδρυτικό στέλεχος σαν το Σπυρο Χατζάρα; Κι αν ανηκει στο Πασοκ τι πειράζει, αφου η Επιτροπη είναι λογικό να περιεχει Έλληνες απ όλα τα κόμματα;
  Βεβαίως στα άρματα, αλλά χωρίς αποσχιστικές τάσεις, διότι πιάσαμε πάτο ως έθνος και ως χώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. φίλε πκιρκις, πρεπει να μπει ενα τελος στα κόμματα καταστροφής και κλοπής, αν ο Σπύρος Χατζάρας άνηκε κάποτε στο Πασοκ, τότε έχει καλώς (αν και δεν προέρχομαι απο τον χώρο αυτό, γιατί απο πολύ μικρός είχα καταλάβει την βρωμιά του ψευδοσοσιαλισμού που κατέστρεφε σιγά σιγά την χώρα), αν ανήκει ακόμα, τότε είναι κι αυτός συνέννοχος. Τον κ. Χατζάρα τον παρακολουθώ πολύ καιρό, και συμφωνώ απόλυτα με τις θέσεις του, που ουσιαστικά δν ειναι θέσεις αλλα η αληθεια για την κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα μας και πως μπορούμε να βγούμε απο αυτόν το κυκεώνα της "συνταγματικής" γκεμπελικής τρομοδημοκρατίας! θα ειμαι δίπλα σε οποιαδήποτε επιτροπή εχει αγνές προθέσεις για την διασωση του ιστορικότερου Εθνους στον πλανήτη γη. Ελληνες ξυπνήστε επιτέλους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όποιος πάει να καπηλεύσει την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας (κ' του Χατζάρα συμπεριλαμβανομένου) ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ.
  Τέλος οι πουτανιές.
  Ανδρείκελα τύπου Κοραντή και άλλοι Βολευτές από διάφορα κομματάκια να το σκεφτούν καλά.
  Οταν θα έλθουμε Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή