Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Όλοι τη Δευτέρα 3 Μαϊου στις 16:00 το απόγευμα στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.


Ο Παπανδρέου και ο «Τούρκογλου» , απαγόρευσαν στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία να πετάει στην Ελληνικό Εναέριο Χώρο, και να αναχαιτίζει τα τουρκικά μαχητικά. Καταργούν τις Σχολές Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων και φτιάχνουν , «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο»(ΣΥΡΙΖΟΛΑΠΑΔΩΝ)! Αποφάσισαν, Τουρκοι, Αλβανοί , και Πακιστανοί, να γίνονται αξιωματικοί των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, κόβουν τους μισθούς των αξιωματικών και απαλλοτριώνουν παράνομα την περιουσία του ΠΝ, για να χτίσουν Τζαμί για τους Σιΐτες.

Απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις αξιωματικοί όλων των κλάδων αντιστεκόμενοι στην υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας και τη διάλυση της εθνικής άμυνας της χώρας, θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα , 3 Μαϊου, στις 16:00 το απόγευμα έξω από το σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι, στην πρώτη διακλαδική εκδήλωση διαμαρτυρίας. Λοχαγοί, ταγματάρχες, πλωτάρχες, σμηναγοί , θα συγκεντρωθούν φορώντας κανονικά τις στολές τους , ενωμένοι, - όπως θα πολεμούσαν τον εξωτερικό εχθρό - έξω από τον σταθμό μετρό στο Μοναστηράκι, σε μία σιωπηλή, αλλά και ταυτοχρόνως βροντερή διαμαρτυρία.

Καλούμε το λαό της Αθήνας να στηρίξει με την παρουσία του, την διαμαρτυρία των αξιωματικών του Ελληνικού στρατού, που αντιστέκονται στην υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας και τη διάλυση της εθνικής άμυνας της χώρας.

Ολοι τη Δευτέρα 3 Μαϊου στις 16:00 το απόγευμα στο σταθμό του Μετρό στο Μοναστηράκι.

ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.


Η ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


Τους λοιδόρησαν και τους κατασυκοφάντησαν.
Επιχειρούν αδίστακτα να ευτελίσουν την αυταπάρνηση, την προσφορά και την αυτοθυσία τους. Δε διστάζουν να προσβάλλουν τη μνήμη των νεκρών μας ηρώων στον καθημερινό ακήρυχτο πόλεμο στο Αιγαίο.


Δε θα τους συγχωρήσουν ποτέ ότι αυτοί ορκίστηκαν να φυλάττουν Θερμοπύλες, ενώ οι ίδιοι επέλεξαν να παραδώσουν τα κλειδιά της Κερκόπορτας στη μαφία των κατακτητών.


Πιστοί στο συμβόλαιο της αποδόμησης των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων που εκτελούν, επιχειρούν να απλώσουν τα λερωμένα χέρια τους και στο μάχιμο προσωπικό όλων των κλάδων.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.

Είναι τα αδέλφια μας, τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Είναι η θερμοκοιτίδα των καθημερινών μας ηρώων.
Είναι σάρκα απ τη σάρκα μας.
Είμαστε μαζί τους και θα γίνουμε η φωνή τους
Θα είμαστε όλοι εκεί.

ΛΑΟΣ και ΣΤΡΑΤΟΣ ενωμένοι στον αγώνα για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ -ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Η χρεοκοπία της Ελλάδας, δεν είναι αποτέλεσμα των ενεργειών «κερδοσκόπων», και λάθος χειρισμών της κυβέρνησης. Ήταν προαποφασισμένη. Δεν υπάρχει καμιά «έκτακτη ανάγκη», και καμία «εθνική κρίση».

Η προσφυγή στο ΔΝΤ και η παράδοση άνευ όρων της χώρας, στην Παγκόσμια Χούντα, ήταν «προεκλογικό συμβόλαιο», του οποίου η υλοποίηση, άρχισε από την 22α Οκτωβρίου 2009.

Η κυβέρνηση , ήταν απλός κομιστής και διεκπεραιωτής εντολών και αποφάσεων , της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, φορώντας την κουκούλα του δήμιου, του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση του ψεύδους, έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο του ελληνικού λαού και συνθηκολόγησε χωρίς μάχη όπως είχε σχεδιαστεί από το 2008.

Η Κυβέρνηση της χρεοκοπίας έσυρε στη γκιλοτίνα τη χώρα και τον λαό, που ψευδώς ορκίστηκε να υπηρετεί και παρέδωσε την Ελλάδα στην ΝΕΑ ΔΙΠΛΗ ΚΑΤΟΧΗ του Άξονα ΔΝΤ- ΕΕ. Η κυβέρνηση Παπανδρέου μας οδήγησε μεθοδικά στην απώλεια της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας, Είναι κυβέρνηση δοσιλόγων. Καλούμε τον Ελληνικό λαό να αντισταθεί, να ξεσηκωθεί και να πάρει στα χέρια του την αξιοπρέπεια του και το μέλλον του τόπου του.

Η Ζάμπια, η Ρουμανία, η Ουγγαρία, η Ιρλανδία, οι Φιλιππίνες, η Αργεντινή, δείχνουν το μέγεθος του εφιάλτη, της δυστυχίας και της απόγνωσης που μας περιμένει.

Η περήφανη απάντηση του λαού της Ισλανδίας, φωτίζει το δρόμο της αξιοπρέπειας τον οποίο οφείλουμε να ακολουθήσουμε.

Ο πρωθυπουργός της χρεοκοπίας υποσχέθηκε ψευδώς προεκλογικά ότι θα μας κάνει «Δανία του Νότου». Αντί γι αυτό καταρράκωσε διεθνώς το κύρος της χώρας και μας έκανε «Ζάμπια». Ο Πρωθυπουργός της Χρεοκοπίας, μετά από ένα 6μηνο στην εξουσία, κατάφερε να πείσει τους πάντες, ότι οι Έλληνες είμαστε οι πιο γελοίοι και διεφθαρμένοι τεμπέληδες , ζητιάνοι και κλέφτες της υφηλίου, και χαρίζει στους διεθνείς τοκογλύφους κέρδη 100 δις ευρώ. Έκανε την κρίση ευκαιρία.

Ισχυρίζονται πως ότι έκαναν, το έκαναν για τη σωτηρία της «πατρίδας» όπως τους την δίδαξαν στα εκκολαπτήρια συνειδήσεων της Νέας Τάξης την οποία προσκυνούν. Για τη «σωτηρία» της πατρίδας μόχθησαν και όταν παραβίασαν το Σύνταγμα και κάθε έννοια νομιμότητας προκειμένου να επιβάλουν τον εθνοκτόνο λαθρονόμο . Για τη «σωτηρία» της πατρίδας μόχθησαν όταν εξασφάλιζαν καθεστώς ατιμωρησίας και λήθης στους ασύδοτους πλιατσικολόγους του ιδρώτα του λαού.
Για τη «σωτηρία» της πατρίδας οι νταβατζήδες της ελπίδας του ελληνικού λαού
παρέδωσαν τα κλειδιά της Εθνικής Κυριαρχίας στους νταβατζήδες της υφηλίου,

«Εθνική συνεννόηση» , «εθνικός διάλογος» με του δοσίλογους ,τον στρατό της ξένης κατοχής δεν μπορεί να υπάρξει.
Ο εσωτερικός εχθρός και καταστροφέας του Έθνους, οι οδαλίσκες των Στοών και των Λεσχών, βρίσκονται διάσπαρτοι στα κόμματα της Βουλής. Όλοι τους, είναι υπεύθυνοι για την αποδόμηση του κοινωνικού μας ιστού. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τον «πατριώτη του ΔΝΤ» , έσυραν το ελληνικό κράτος στην μιζέρια και στην ανυποληψία.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ. ΚΑΜΙΑ ΛΗΘΗ...

Η κυβέρνηση και η παρούσα Βουλή δεν έχουν καμία εξουσιοδότηση να παραδώσουν τον Ελληνικό λαό και τη χώρα στους δικτάτορες της δυστυχίας, του αίματος, της τοκογλυφίας, της καταλήστευσης του εθνικού πλούτου και της εθνικής υποδούλωσης

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.

Μέσα από τον αγώνα ανατροπής της Κυβέρνησης Παπανδρέου-Τσολάκοκγλου πρέπει να γεννηθεί ένα Κίνημα Εθνικής Αναγέννησης που θα δώσει λύση στο πολιτικό πρόβλημα και θα κρατήσει ψηλά τη σημαία της Εθνικής Ανεξαρτησίας, δίνοντας σιγουρια και Ελπίδα στον Ελληνικό Λαό.

ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Να τιμήσουμε τη μνήμη του ήρωα της Ακρόπολης Κωνσταντίνου Κουκίδη

Πέρασαν 59 χρόνια, από τη μέρα που ο ηρωικός φρουρός της ελληνικής Σημαίας στην Ακρόπολη Κωνσταντίνος Κουκίδης διάλεξε να πέσει, μαζί με τη Σημαία, από τον Ιερό Βράχο, παρα να την παραδώσει στους Γερμανούς.
Ζητάν 27 Απριλίου 1941.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας καλεί κάθε Αθηναίο και κάθε Πατριώτη την Κυριακή 25 Απριλίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στην οδό Θρασύλλου, κάτω από την Ακρόπολη, στο μνημείο του Κ.Κουκίδη για να τιμήσουμε την μνήμη του.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας

25 Ιουλίου 1947 . Συμμοριτοπόλεμος. Η επτάωρη μάχη των Γρεβενών. Μεγάλη ήττα των Κομμουνιστοσυμμοριτών.

Στις 3.30 το πρωί, της 25ης Ιουλίου 1947, 11 τάγματα Κομμουνιστοσυμμοριτών υπό τους Γιαννούλη και Γιώργη Ερυθριάδη, (3500 αντάρτ...