Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ.


Η Συνταγματική εκτροπή συνετελέσθη. Η κοινοπραξία των επίορκων εκπροσώπων του Λαού, ψήφισε τον εθνοκτόνο λαθρονόμο, που καταλύει την Λαϊκή Κυριαρχία και
εκχωρεί πολιτικά - κυριαρχικά δικαιώματα στον κατευθυνόμενο νέο-οθωμανικό στρατό, της Ισλαμικής Κατοχής.

Η 11η Μαρτίου 2010, θα μείνει στην ιστορία μας, σαν η πλέον κατάπτυστη και εφιαλτική νύχτα για το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Νύχτα ντροπής και εθνικής μειοδοσίας όπως η νύχτα της προδοσίας των Ιμίων, στην οποία πρωταγωνίστησαν τα ίδια πρόσωπα, που εφαρμόζουν και τώρα την ίδια εγκληματική πολιτική.

Η διεφθαρμένη και ακροδεξιά κυβέρνηση Παπανδρέου & Co, αφού πρώτα οργάνωσε σε συνεργασία με την Goldman Sahs την «χορογραφία» της κρίσης, θέλει να «κάνει την κρίση ευκαιρία», για να εκχωρήσει στην Τουρκία, αδιαπραγμάτευτα εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο, να θέσει τη Θράκη υπό τουρκική κηδεμονία, και να συνθηκολόγηση με τα Σκόπια, ακολουθώντας τις επιταγές , της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, της Διεθνούς Τραπεζικής Χούντας.

Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου στους νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες τους νομιμοποιεί τεχνητά σαν πολιτική μειονότητα με ολέθριες συνέπειες, για την Εθνική Ανεξαρτησία και την Λαϊκή Κυριαρχία. Το πρόβλημα είναι προφανές στην Θράκη ,την Ήπειρο, την Μακεδονία, και τα νησιά του Αιγαίου. Η παραχώρηση δικαιώματος ψήφου σε εισαγόμενους πληθυσμούς στις περιοχές αυτές, συνιστά πράξη εσχάτης προδοσίας.

Κανένας, από όσους μπήκαν παράνομα στην Χώρα μας, δεν μπορεί να αποκτήσει την ελληνική Ιθαγένεια και να αποκτήσει πολιτικά δικαιώματα . Εάν νομιμοποιηθεί, η παράνομη είσοδος, τότε καταργούνται τα σύνορα.

Ο ασυμβίβαστος αγώνας για τη μη εφαρμογή και την ανατροπή στην πράξη του λαθρονομου ,που εκχωρεί πολιτικά κυριαρχικά δικαιώματα σ ένα στρατό ΕΙΣΒΟΛΗΣ και ΚΑΤΟΧΗΣ, αποτελεί ύψιστο εθνικό - πατριωτικό καθήκον.

Καλούμε κάθε πολίτη, κάθε δημοτικό σύμβουλο, κάθε πατριώτη Δήμαρχο, να αρνηθεί την εγγραφή στα ληξιαρχεία των «λαθροτέκνων», και την εγγραφή στις ειδικές εκλογικές καταστάσεις των αλλοδαπών «Παπανδρελλήνων».
Καλούμε κάθε πολίτη της Αθήνας και του Πειραιά , να καταθέσουν , μηνυτήριες αναφορες, κατά των Δημάρχων, κατά των υπευθύνων για την Δημοτική Αστυνομία, και κατά της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ , που δεν έχουν ασυλία, ζητώντας την άσκηση ποινικής διώξεως, για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους για την εγκληματικότητα που σαρώνει τους δρόμους των πόλεων.

Η διεφθαρμένη και ακροδεξιά κυβέρνηση Παπανδρέου & Co, με το φορολογικό νομοσχέδιο εισάγει διακρίσεις κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών και της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος, ενώ διατηρεί σε ισχύ το υπ’ αριθ. 182/22-3-1978, Προεδρικό Διάταγμα, βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,(και οι Συναγωγές), είναι απαλλαγμένο, από την καταβολή φόρων, για το εισόδημα από τη διαχείριση των πόρων του, και δεν καταβάλλει φόρο στο Ελληνικό Δημόσιο για την απόκτηση, δωρεά, και αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας ενω δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αλλά και από (Ντονμέ) χριστιανούς, αντί του ελληνικού κράτους!!!

Καλούμε, όλους τους Μητροπολίτες και όλους τους ορθόδοξους χριστιανούς φορολογούμενους, να προσφύγουν κατά του φορολογικού Νόμου, στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δικαστήρια, απαιτώντας ,Χριστιανοί-Ιουδαίοι και Μουσουλμάνοι να φορολογούνται το ίδιο.

Η διεφθαρμένη και ακροδεξιά κυβέρνηση Παπανδρέου & Co, Παπανδρέου, χρειάστηκε μόνο 88 μέρες στην εξουσία για να αυξήσει την ανεργία κατά 1%,και τον Μάρτιο θα την πάει στο 12%. Μετά την περικοπή των Δώρων Πάσχα-Χριστουγέννων, τώρα, θα χρειάζονται 45 χρόνια εργασίας, για σύνταξη. (μετά θάνατον).Τα μέτρα, αυτά, κατά του εργαζόμενου Λαού , για τα οποία δεν υπάρχει καμιά Λαϊκή Εντολή, και τα οποία στηρίζουν, Μητσοτάκης- Καρατζαφέρης-Σαμαράς, δεν τα έλαβε, ούτε το δικτατορικό καθεστώς της Επταετίας, ούτε το δικτατορικό καθεστώς Μεταξά.

Η άμεση ανατροπή αυτής της κυβέρνησης εθνικής μειοδοσίας, αποτελεί στόχο επείγουσας εθνικής σημασίας και πρώτης προτεραιότητας.

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας καλεί όλο τον Ελληνικό λαό, το μαζικό κίνημα και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, όλους τους κοινωνικούς φορείς, το ίδιο και την τοπική αυτοδιοίκηση, να υπερβούν τον εαυτό τους και να ενταχθούν μαζικά σ έναν ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ τιμής και ευθύνης για το μέλλον του τόπου.

Το σύνθημά είναι ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, με τα φερέφωνα τηςΠαγκόσμιας Διακυβέρνησης. ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις αποφάσεις μιας κυβέρνησης παράνομης που δε δίστασε να καταλύσει το Σύνταγμα.

Πρώτος στόχος η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Καλούμε τα συνδικάτα να προτρέψουν τα μέλη τους να μη υποβάλει κανείς φορολογική δήλωση σε μια κυβέρνηση παράνομη και αντισυνταγματική.

Εμείς την αγάπη μας για την πατρίδα και το αίσθημα της προσωπικής μας τιμής δε το παζαρεύουμε με κανέναν. Τον αγώνα και την αντίστασή μας, τα μεταφέρουμε πλέον στην κοινωνία και τη γειτονιά.
Από εδώ και πέρα, το λόγο έχει ο κυρίαρχος Ελληνικός Λαός, στον πατριωτισμό του οποίου επαφίεται πια και η τήρηση του Συντάγματος.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ O ΑΓΩΝ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Το χρονικό και το αληθινό ρεπορτάζ από μια πραγματική Λαϊκή Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας , η Επιτροπή Ενημέρωσης Εθνικών Θεμάτων
και η Πανελλήνια Επιτροπή Αγώνα για τον Έλεγχο της Λαθρομετανάστευσης καλούσαν τους Έλληνες πολίτες, να διαμαρτυρηθούν έξω από τη Βουλή ,στις 7.00 μμ, για την προδοτική ψήφιση του εθνοκτόνου λαθρονόμου.

Το σύστημα της παραπληροφόρησης των φασιστικών ΜΜΕ και οι «παπαγάλοι» του καθεστώτος διέδιδαν ψευδώς, ότι «ακροδεξιές οργανώσεις σχεδιάζουν να καταλάβουν την Βουλή».

Στις 6.35 μμ, με μια αιφνιδιαστική ενέργεια, ο Τάσος Χατζηπαράσχου από την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας με τον Πάνο Παπαδόπουλο από τους Ανένταχτους Πατριώτες μαζί με άλλους 150 πολίτες, κατέλαβαν τον χώρο έξω από τη Βουλή
στην Β. Σοφίας. Ταυτόχρονα ,με την κατάληψη του χώρου , ο Τάσος Χατζηπαράσχου και ο Πάνος Παπαδόπουλος, ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τον επικεφαλής αστυνομικό, για την παραχώρηση του οδοστρώματος για τη διαμαρτυρία.

Άμεσα ενημερώθηκε ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ και διέταξε την απομάκρυνση των πολιτών που κατέλαβαν το οδόστρωμα.

Εκείνη την ώρα στις 6.50 μμ , προσήλθαν πολυπληθής ομάδες της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας, Πατριωτικής Αριστεράς και του Ε.Α.Ρ και οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές ήσαν περίπου χίλιοι.

Τα ΜΑΤ του Χρυσοχοΐδη-Κοεντζόγλου, που πιάστηκαν στον ύπνο, προσπάθησαν να επέμβουν, βρέθηκαν σε μειονεκτική θέση και μην μπορώντας να κάνουν αλλιώς, αναγκάστηκαν να παραχωρήσουν την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.
Λίγο αργότερα έφτασε κλιμάκιο της ΝΕΟΣ (Νεολαία ΛΑΟΣ) και η κύρια δύναμη των Ανένταχτων.

Εκείνη την ώρα πέρασε μέσα στη Βουλή το αυτοκίνητο με τον Πάγκαλο, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα και γιουχαΐστηκε.

Την συγκέντρωση κατά της Προδοσίας του Ελληνικού Λαού στήριξαν, οι Κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμωνα,οι Κάτοικοι της Πλατείας Αμερικής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΑΛΑΙΧΘΩΝ ενώ προσήλθαν πατριώτες από τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα.

Κατά τις 8.00 μμ η συγκέντρωση έφτασε στο αποκορύφωμα με συμμετοχή περισσότερων από 3000 διαδηλωτών .

Τα συνθήματα που κυριαρχούσαν ήσαν:
-Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες
-Λαός Ενωμένος ποτέ Νικημένος
-Έλληνας Γεννιέσαι δεν Γίνεσαι

-Αλλαγή, Αλλαγή, οι προδότες στο Γουδί
-Ο λαός δεν ξεχνά, τους προδότες τους κρεμά
-Ο Λαός απαιτεί οι προδότες στο Γουδί
-Η ξενοφοβία είναι μια απάτη, Δουλειά –Δουλειά, στον Έλληνα εργάτη
-Ούτε με υπογραφές, ούτε με χαρτιά, σ’ αυτό το νομοσχέδιο τσεκούρι και φωτιά
-Αντεπίθεση, Εθνική Αντίσταση

Στον Χώρο της διαδήλωσης δεν υπήρχαν κομματικά πανό. Ένα πανό έγραφε Έλληνας, Γεννιέσαι δεν γίνεσαι, ένα άλλο η Ελλάδα, Ανήκει στους Έλληνες και ένα τρίτο Λευτεριά στον Δημήτρη Παπαγεωργίου. Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν μόνο την Ελληνική σημαία.

Την ίδια ώρα ο μηχανισμός των «έγκυρων Παπαγάλων» της Αστυνομίας διέδιδε, κατόπιν «πληροφοριών», από τα δελτία των 8, ότι την συγκέντρωση έκανε η «Χρυσή Αυγή».

Εκ μέρους της Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας απευθύνθηκε στους διαδηλωτές ο Σπύρος Χατζάρας που τόνισε μεταξύ άλλων ότι, «Ο αγώνας, για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, και Κοινωνική Δικαιοσύνη, τώρα αρχίζει», και το Κίνημα Εθνικής Αναγέννησης θα σαρώσει τους πράκτορες, τους εθνομηδενιστές, και τους προδότες».

Ο Σπύρος Χατζάρας, υπογράμμισε ότι στόχος της «Ένταξης» των μουσουλμάνων, είναι ο εξισλαμισμός της Ελλάδας , ώστε να περάσουν τα νέο-οθωμανικά σχέδια, ότι η παροχή δικαιώματος ψήφου στους λαθρο-εισβολείς αποσκοπεί στη δημιουργία εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων στα νησιά του Αιγαίου, στην Μακεδονία και την Ήπειρο, και οδηγεί μαθηματικά στην αυτονόμηση της Θράκης.

Ο Σπύρος Χατζάρας τόνισε ότι όσοι βουλευτές ψηφίσουν το λαθρονοπμοσχέδιο θα έχουν ασκήσει την εξουσία που τους έδωσε ο ελληνικός λαός, υπέρ άλλων λαών και άλλων Εθνών, και επομένως θα έχουν παραβιάσει το Σύνταγμα ,και ότι, αυτό θα συνιστά «πράξη εσχάτης Προδοσίας»

Εκείνη την ώρα ο Τάσος Χατζηπαράσχου από την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, έστησε συμβολικά δυο κρεμάλες για τους δωσίλογους, στο δέντρο έξω από τη βουλή

Σχετικό βίντεο εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=nc_9lJntgrU

Στις 8.30 έφτασε στο χώρο της συγκέντρωσης ο πολιτικός κρατούμενος Σάββας Χατζηπαρασκευάς, που είχε απελευθερωθεί λίγες ώρες πριν, και αποθεώθηκε από τους συγκεντρωμένους.

Κατά τις δέκα το βράδυ η συγκέντρωση, με συντεταγμένη πορεία, κατευθύνθηκε προς τον Άγνωστο Στρατιώτη για να αποδώσει φόρο τιμής, κάτι που απαγόρευσε ο Χρυσοχοΐδης-Κοεντζόγλου

Οι διαδηλωτές παρέμειναν στο επάνω πεζοδρόμιο της πλατείας Συντάγματος για περίπου μία ώρα και διαλυθήκαν με ασφάλεια ανανεώνοντας το ραντεβού για την Δευτέρα στις 7 το βράδι μπροστά στην προεδρία της Δημοκρατίας.


Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας , η Επιτροπή Ενημέρωσης Εθνικών Θεμάτων
και η Πανελλήνια Επιτροπή Αγώνα για τον Έλεγχο της Λαθρομετανάστευσης ευχαριστούν τον απλό πολίτη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, τις οργανώσεις που στήριξαν την εκδήλωση, καθώς και τις ομάδες περιφρούρησης για την άψογη παρουσία τους.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ


Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΛΕΙ

ΚΑΘΕ ΑΘΗΝΑΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΝΔ
ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ
ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΛΕΙ , ΞΑΝΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 09.00-10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ.

ΕΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΕΜΨΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

25 Ιουλίου 1947 . Συμμοριτοπόλεμος. Η επτάωρη μάχη των Γρεβενών. Μεγάλη ήττα των Κομμουνιστοσυμμοριτών.

Στις 3.30 το πρωί, της 25ης Ιουλίου 1947, 11 τάγματα Κομμουνιστοσυμμοριτών υπό τους Γιαννούλη και Γιώργη Ερυθριάδη, (3500 αντάρτ...